Jun 28 2015
Stallgangen

 

Toric Center erbjuder helinackordering där hästarna bor i stora fina boxar med full service. Stallet har högt i tak och ventilationen är mycket bra. Hästarna har daglig utevistelse och vintertid finns det fri tillgång på hösilage i hagarna. All service går att köpa till, såsom mockning etcetera. Givetvis finns strö och såväl kraft- som grovfoder. Toric Center samarbetar med massör, hovslagare, hästtandläkare och veterinär så all omvårdnad er häst kan behöva finns på plats. Om ni väljer att låta ert sto föla på Toric Center så övervakas fölningen med webbkamera som du som stoägare kan logga in på. Toric Center erbjuder även fölvakt i form av en larmande överrullningsgjord för stoet.

 

Hör av er så ordnar vi den bästa lösningen för just din häst.

IMG_7520 IMG_7500 IMG_7474IMG_1019IMG_1412 IMG_1488IMG_1279IMG_1095