PETER <3 MARIA

Maria och Peter träffades på bryggan i Strömstad och kärlek uppstod. Tillsammans driver de sitt livsprojekt. De bor i dag på gården tillsammans med sina två gemensamma barn. Peters tre stora barn har hittat egna boenden.

På ytterkanterna Olof Hansson och Helena (f Olsdotter). Olof köpte Nöteberg 1858. I mitten min morfar Hilmer Olsson och mormor Lovisa (f Johansson). Båda från Lyse vigda 1877 men flyttade inte ihop till Nöteberg förrän 1877! Kortet taget 1896.2016 hade vi äran att träffa och fika med Lennart och Aina.

Lennarts släktingar var uppväxt på Nöteberg.

Vi fick senare ett mejl med bilder i från Lennart och Aina.


Hej och tack för besöket i somras. Det värmer fortfarande mitt hjärta! Försöker nu att få över några kort från gamla tider.

Hälsningar Lennart och Aina

Familjen och ett par drängar. Kortet taget 1896. Obs att huset har fronten mot öster, en skorsten och bara ett fönster på varje sidan av verandan.

Karl 80 år 1965.Han sålde Nöteberg i början av 1950-talet. Kortet taget hos dottern Asta Lindén där han bodde de sista åren.

Familjen tagen 1897. Invigningen av nya huset? Den lille pojken är min äldste kusin Gunnar – far Oscar. Äldste sonen på Nöteberg och hans hustru Agda. Senare bosatta på Gåseberg.